| 3. 5. 2017. u 13:47 sati | pošalji link
Obrazovni kutak

Na ovim stranicama objavljivat ćemo informacije o obrazovnim događanjima koje ćemo organizirati za sve zainteresirane. Teme događanja bit će usko vezane za temu natjecanja.

Na ovoj stranici možete pronaći i poveznice na već održane webinare i važne sadržaje vezane za temu i alat natjecanja.
 

Održani webinari

Webinar „Razvoj digitalnih obrazovnih sadržaja i primjeri dobre prakse“

Dva webinara u obliku teachmeet-a, namijenjena nastavnicima, autorima digitalnih sadržaja, nakladnicima i svima ostalima zainteresiranima koji su svojim idejama htjeli doprinijeti razvoju kriterija za digitalne obrazovne sadržaje, održali su se u travnju 2015. Cilj je webinara bio prikupiti što više ideja i primjera dobre prakse na području digitalnih obrazovnih sadržaja. Snimke webinara pogledajte ovdje.

Javna rasprava u obliku webinara: Prijedlog kriterija za izradu kvalitetnih digitalnih obrazovnih sadržaja

U sklopu pilot projekta e-Škole radna skupina, imenovana od strane ravnatelja CARNeta, izradila je prijedlog kriterija izrade kvalitetnog digitalnog obrazovnog sadržaja.

Cilj ovog webinara bio je upoznati sudionike s prijedlozima kriterija za izradu kvalitetnog digitalnog obrazovnog sadržaja i dobiti povratnu informaciju pozivajući sve zainteresirane kako bi se aktivno uključili u oblikovanje završnog prijedloga dokumenta svojim komentarima i

Pogledajte snimku webinara i saznajte što su sudionici predložili i komentirali.

Prezentacija korištena u webinaru dostupna je na ovoj adresi, a dokument s raspisanim prijedlogom kriterija i preporuka za izradu kvalitetnih digitalnih obrazovnih sadržaja dohvatite ovdje.


Korisni dokumenti, online sadržaji i video upute

 

 

 

 

 

 

Natjecanje se održava u sklopu CARNetove korisničke konferencije koja je dio projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)" koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF) ".
 

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.