| 5. 5. 2017. u 15:13 sati | pošalji link
Pravila natjecanja

Opća pravila za natjecatelje: 
 


Prijavljeni digitalni nastavni materijali ne smiju sadržavati:


Ako prijavljeni digitalni nastavni materijali ne ispunjavaju zadane kriterije, organizator zadržava pravo izuzeti ih iz daljnjeg natjecanja bez posebnog obrazloženja. Organizator će nastojati riješiti sve problematične situacije u skladu s ciljevima organizacije natjecanja.

Napomena: CARNet nije odgovoran za sadržaj objavljen u digitalnim nastavnim materijalima kao niti za naknadne promjene, preinake, modifikacije ili brisanje sadržaja digitalnih nastavnih materijala. Nadalje, CARNet nije odgovoran za prijavljene digitalne nastavne materijale za koje prijavitelj ne posjeduje autorsko pravo kao niti za digitalne nastavne materijala u kojima se koriste sadržaji za koje prijavitelji nemaju regulirana autorska prava. CARNet nije odgovoran za osiguravanje privatnosti podataka korisnika prijavljenih digitalnih nastavnih materijala.

Nagrade i priznanja ne mogu biti dodijeljene digitalnim nastavnim materijalima koje su prijavili i/ili izradili:

* Ukoliko se na natjecanje prijavi autor iz iste ustanove ili tvrtke kao i neki od članova Ocjenjivačkog suda, taj digitalni nastavni materijal neće evaluirati taj član Ocjenjivačkog suda, no može se prijaviti na natjecanje i konkurirati za nagradu.

Za natjecanje vrijede sljedeće napomene:

Sudjelovanjem u natjecanju, prijavitelj prihvaća gore navedena pravila.

 

 

Natjecanje se održava u sklopu CARNetove korisničke konferencije koja je dio projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)" koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF) ".

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.