| 3. 5. 2017. u 13:43 sati | pošalji link
Prijava na natjecanje

Tko može sudjelovati?

Natjecanje je namijenjeno svim nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj.
 

Tema natjecanja

Cilj digitalnih nastavnih materijala koje će izrađivati nastavnici je poticanje razvoja:

Točnije, digitalni nastavni materijali u fokusu trebaju imati temu „Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije“. Zbog toga materijali trebaju doprinositi ostvarivanju barem jednog odgojno-obrazovnog očekivanja međupredmetne teme “Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije”. Prijedlog kurikuluma za međupredmetnu temu možete pronaći ovdje. U Prijedlogu su navedena odgojno obrazovna očekivanja (od 8. do 50. stranice) i preporuke za ostvarivanje očekivanja koja vam mogu pomoći prilikom izrade materijala.

 

 

Kako sudjelovati u natjecanju?

Izradite digitalni nastavni materijal u CARNetovom alatu Libar na temu „Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije" i prijavite se na natjecanje.

U tri koraka uključite se u natjecanje:

Rok za prijavu na natjecanje je 23. rujna 2016. godine.
 

Pročitajte kriterije i pravila natjecanja i istražite sadržaje u obrazovnom kutku. Sve dodatne informacije možete saznati i putem e-mail adrese libar-natjecanje@CARNet.hr.

* * *
 

Draga nastavnici, želimo vam puno uspjeha!
Sretno :)

 

Natjecanje se održava u sklopu CARNetove korisničke konferencije koja je dio projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)" koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF) ".

 

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.