2015-01-28 15:43:14

Besplatni online ECDL tečajevi za samostalno učenje namijenjeni školskoj i akademskoj zajednici

Tijekom prosinca 2014. godine za školsku i akademsku zajednicu predstavljeno je 11 novih besplatnih ECDL (European Computer Driving Licence) tečajeva koji su izrađeni tijekom 2014. godine prema obnovljenom kurikulumu ECDL modula.

Edukacijski sadržaji razvijeni su prema međunarodnim smjernicama i zahtjevima za razvoj e-sadržaja, i napravljeni su tako da se mogu implementirati na bilo kojoj platformi za učenje te su posebno poštovane smjernice pristupačnosti sadržaja na mobilnim platformama te specifičnosti za korištenje od strane osoba s invaliditetom. Primjerice, sve lekcije koje uključuju glasovne upute ujedno su popraćene i titlovima, a cijeli je sustav optimiran i za korištenje na mobilnim uređajima.

Posjetite CARNetov sustav za online učenje Loomen te se na adresi https://loomen.carnet.hr/course/index.php?categoryid=543 besplatno upoznajte sa sljedećim temama: Osnove računala, Osnove komunikacije, Obrada riječi, Proračunske tablice, Prezentacije, Korištenje baza podataka, Web dizajn, Uređivanje fotografija, Planiranje projekata, IT sigurnost i Online suradnja.

 

 


www.skole.hr