2008-04-29 00:00:00

P60: Ljetni prazniciautor: Luka Juras, 5a, OŠ Mala Subotica
Počeli su praznici. Dojurio sam kući. Odjurio sam za kompjutor bez pitanja. Otišao sam na Internet. Učiteljica nam je rekla da upišemo www.os-mala- subotica.hr tamo sam našao gradivo koje smo učili u školi i koje ja nisam uopće razumio. Postalo mi je dosadno pa sam se otišao dopisivat s

Završili smo dopisivanje u ponoć. Poslao mi je neke slike s mora, zalazak sunca. To je bio najljepši zalazak sunca u životu koji sam vidio. Dan za danom i ljetni praznici su završili. Bio sam jako žalostan. Prvi dan nastave mi je oduvijek najgori dan u godini, sigurno ćemo opet pisati sastavak o tome kako smo proveli praznike.

Ipak, dočekalo nas je iznenađenje u školi. Sada smo na kompjutoru pisali o događanjima za vrijeme ljetnih praznika. Ja sam napisao da sam se dopisivao s prijateljem koji je bio na moru, igrao igrice i istraživao Internet. Učiteljica je moj rad poslala u uredništvo Portala za škole koje je organiziralo nagradnu igru. Dobi sam prvu nagradu! Lijep početak nove školske godine! Slavili smo prvi rođendan web stranice OŠ Mala Subotica. Zabava je dobro prošla.

Imali smo puno balona, cvijeća, sokova, slušali smo glazbu, pjevali, plesali, pili limunadu i jeli tako ukusnu, veliku, voćnu tortu. Igrali smo se i učili putem Portala za škole! Konačno učenje i na kompjutoru!

www.skole.hr