2016-07-04 11:53:00

Rok za podnošenje prigovora

U ponedjeljak, 4. srpnja 2016. godine Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole objavio je na službenim internetskim stranicama kako je od 5. srpnja 2016. godine u 11 sati na kartici „Moji prigovori“, moguće podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). Rok za podnošenje prigovora je 5. srpnja u 23 i 59 sati. Svi će prigovori pristigli do navedenog roka biti riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani. 

Na stranici www.upisi.hr na „Moji prigovori“ učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 5. srpnja 2016. godine u 23 i 59 sati i odgovore na iste. Mole se kandidati da u rubriku „Moji prigovori“ postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali se prigovori neće razmatrati. Ukoliko kandidati imaju pitanja, mogu ih uputiti na adresu helpdesk@skole.hr, a ne u prigovore.

Napominje se kako uz svaki prigovor Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole zaprima i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke i poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima.

Napominje se da pod Korisničkim uputama/Moji rezultati i ljestvice poretka postoji prikaz kako se generiraju ljestvice poretka.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica upisi.hr.


www.skole.hr