2016-08-26 15:27:40

Istječe rok za prijavu obrazovnih programa u jesenskom upisnom roku

U ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. godine u 12 sati istječe rok za prijavu programa obrazovanja u jesenskom upisnom roku i započinje ispis prijavnica. Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik i dostaviti ih do 31. kolovoza 2016. godine u 15 sati na sljedeći način: 

- učenici 8. razreda škola u Republici Hrvatskoj svoje će prijavnice dobiti od razrednika u svojoj osnovnoj školi i potpisane prijavnice na vrijeme moraju vratiti razredniku. 
- učenici škola u Republici Hrvatskoj koji još nisu 8. razred, od trenutka zaključavanja liste prioriteta moći će ispisati prijavnicu sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Dužni su dostaviti potpisane prijavnice do 31. kolovoza 2016. godine u 15 sati upisnom povjerenstvu u školu koja ih je aktivirala. 
- kandidati koje je registrirao Središnji prijavni ured od trenutka zaključavanja liste prioriteta moći će ispisati prijavnicu sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Potpisane prijavnice dužni su dostaviti Središnjem prijavnom uredu na adresu e-pošte srednja@azvo.hr do 31. kolovoza 2016. godine u 15 sati.

Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka. 

Potpisivanjem prijavnice svi kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u bilo koji obrazovni program naveden u prijavnici. Aplikacija će kandidata automatski rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a na kojemu prema broju bodova ulazi u upisnu kvotu. Također, ova prijava ne garantira upis u odabrane obrazovne programe ako upisna kvota u trenutku objave konačnih ljestvica poretka bude popunjena kandidatima s više bodova.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica upisi.hr.

 


www.skole.hr