2008-06-24 00:00:00

Ljetna škola informatike u Varaždinu
Grad Varaždin organizira besplatnu ljetnu školu informatike za učenike osnovnih škola s navršenih 9 godina.
Besplatna ljetna škola informatike počinje u ponedjeljak 30. lipnja 2008. godine i trajat će sve do početka nove školske godine.
 
Škola će trajati  točno jedan tjedan u jutarnjim ili poslijepodnevnim terminima. Polaznici mogu izabrati termin koji im odgovara. Jutarnji termin počinjat će u 9.00 sati i trajat će do 12.00 sati. Poslijepodnevni termin počinje u 17.00 sati i traje do 20.00 sati.

Prijave se primaju svakodnevno od 20. lipnja,  u vremenu od 11.00 do 12.00 sati  i 19.00 do 20.00., na broj telefona 091 251 9518.

Organizirat će se dvije različite skupine polaznika. Polaznici mogu izabrati skupinu koju žele. Grupa mlađih polaznika (grupa „A“) moći će naučiti osnovne korake korištenja računala, njegove sastavne dijelove te kako se zabaviti uz računalo.
 
Grupa starijih polaznika (grupa „B“) polazi s pretpostavkom da polaznici već znaju osnovne korištenja računala te će iz prve ruke od uspješnih studenata moći naučiti kako sigurno koristiti računalo na internetu, kako koristiti tražilice u potrazi za znanjem, kako  koristiti elektroničku poštu te kako razmijeniti datoteke s ostalim učenicima.

Detaljan program „Ljetne škole informatike“  objavljen je ovdje.

Učenicima će svoja znanja prenositi studenti završnih godina Fakulteta organizacije i informatike.

Ljetna škola informatike održavat će se u informatičkoj učionici na adresi Kratka 4. 

Prijave se šalju na skola.informatike@gmail.com, a možete se prijaviti i ovdje.
 
Prijava treba sadržavati:
Ime i prezime Adresa (škola je ograničena na područje Grada Varaždina) Ime roditelja i broj mobitela Navršene godine starosti (minimalno 9. godina navršenih, maksimalno 14) Željeni termin (tjedan od 30.lipnja do 1. rujna)

www.skole.hr