2009-07-16 00:00:00

Ljetna tržnica knjiga u Koprivnici

Knjižnica i čitaonica 'Fran Galović', Koprivnica, poziva sve građane, knjižare i nakladnike koji žele ponuditi na prodaju knjige, časopise, razglednice i sl. da prijave svoje sudjelovanje na drugoj ovogodišnjoj Ljetnoj tržnici knjiga, koja će se održati u subotu, 25. srpnja, od 9 do 13 sati.

Prijave se primaju na broj telefona 048 622 363, ili osobno u Knjižnici, na Zrinskom trgu br. 6, i to najkasnije do srijede, 22. srpnja, do 15 sati  - kako bi se na vrijeme osigurao dovoljan broj štandova koji će već tradicionalno biti postavljeni u hladu gradskog parka.

Na Tržnici će se i ovaj put moći vrlo povoljno kupiti otpisane knjige i periodika iz fonda Knjižnice, a u ponudi se očekuje i veliki izbor knjiga, udžbenika, slikovnica, časopisa, stripova, razglednica i drugog tiskanog materijala iz privatnih zbirki ili iz ponude knjižara i nakladničkih kuća.

U slučaju kiše, Ljetna tržnica neće biti održana, ali otpisane naslove iz fonda Knjižnice možete tijekom srpnja i kolovoza također razgledati i kupiti na štandovima ispred zgrade Knjižnice, svakog radnog dana od 8 do 12 sati.

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Cultureneta.
 


www.skole.hr