2010-10-13 11:31:00

Radionice u Centru za kulturu Trešnjevka

U Centru za kulturu Trešnjevka 17. i 18. listopada 2010. godine održat će se dvije radionice: likovna radionica "Veseli atelje" te filmska i video radionica “Snimi svoj film - postani Hitchcock”.

"Veseli atelje"  je likovna radionica namijenjena djeci s cerebralnom paralizom u dobi od 7 do 15 godina koja im omogućava da se kroz likovnost nesputano izraze i osjete zadovoljstvo. Održat će se u nedjelju, 17. listopada od 17 do 18 sati. 

Zbog nesmetanog prilaza kolicima radionica se održava u galeriji Modulor, nedjeljom od 17 do 18 sati, sve do 12. prosinca.

Druga radionica pod nazivom “Snimi svoj film - postani Hitchcock” je filmska i video radionica namijenjena srednjoškolcima i studentima koji se žele pripremiti za upis na Akademiju dramskih umjetnosti, te sve koji se žele baviti filmom i videom. Radionica se organizira već osam godina i pohađalo ju je stotinjak polaznika, a svi producirani filmovi prikazani su na Reviji amaterskog filma u Zagrebu. Održat će se 18. listopada od 20:30 do 22 sata.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Centra za kulturu Trešnjevka.


www.skole.hr