2010-11-09 14:05:00

2. Rodin dan za roditelje

Udruga Roda organizira 2. Rodin dan za roditelje, koji će se održati 13. studenoga u hotelu Four Points by Sheraton Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9 u Zagrebu.

Program roditeljske konferencije uključuje brojna zanimljiva predavanja, radionice za roditelje, radionice za roditelje i djecu, te okrugli stol.

Teme ovogodišnjih predavanja i radionica bit će:

Kako postaviti granice djeci i mladima? Mogućnosti i opasnosti djetetova bavljenja sportom - zdravstveni i psihološki aspekti Plavo i roza - rodni stereotipi u odgoju djece Sigurnost djece na internetu Obiteljska atmosfera- zašto je važna? My Smart Hands™ – radionica znakovnog jezika za bebe koje čuju Nježni dodir - masaža dojenčadi (Loving Touch Infant Massage) Predčitalačke vještine – radionica za roditelje i djecu u godini pred školu Mama, zašto mi je lijepo kad vidim golu barbiku? Ples 5Ritmova – radionica za umorne roditelje Povuci potegni… pomaknuti ne možeš - radionica o autosjedalicama 4 stupa roditeljstva

Svaka faza djetinjstva je drugačija, svaka je novi izazov roditelju da premosti prepreke u komunikaciji, da se približi djetetu, da razumije njegove potrebe a u isto vrijeme i da zna postaviti granice.


Program konferencije roditeljima djece svih dobnih skupina: od malenih beba do buntovnih tinejdžera, pruža mogućnost da uz pomoć stručnih predavača pronađu nove pristupe starim problemima, sagledaju situaciju iz drugačijeg kuta i nauče nešto novo.

Više informacija o 2. Rodinu danu za roditelje, program i prijavnica mogu se pronaći na rdr.roda.hr.

 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Udruge Roda.


www.skole.hr