2012-07-03 15:36:23

Natječaj za eTwinning radionicu profesionalnog usavršavanja u Mađarskoj

Od 27. do 29. rujna 2012. godine u Budimpešti će se održati eTwinning radionica profesionalnog usavršavanja a temom „Europsko kulturno nasljeđe“. Radionice profesionalnog usavršavanja su namijenjene pojedincima koji žele naučiti više o eTwinningu i razviti svoje vještine u suradnji na europskoj razini koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT). Ova je radionica namijenjena nastavnicima povijesti, likovne kulture i umjetnosti te hrvatskog jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama. Radni jezik radionice je engleski.

Kako se prijaviti?

Potrebno je ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na internetskim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

Obavijestiti svoga ravnatelja/icu o svemu Potpisati (vi i ravnatelj/ica Vaše ustanove) i pečatirati ispunjeni obrazac Poslati obrazac do 10. srpnja 2012. elektronskim putem na adresu etwinning@mobilnost.hr i preporučenom poštom na adresu: Agencija za mobilnost i programe EU, Gajeva 22, 10 000 Zagreb (za eTwinning). Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu nastavnici povijesti, likovne kulture i umjetnosti te hrvatskog jezika i književnosti (dob učenika od 6 do 18) koji su registrirani na portal www.etwinning.net. Prednost će ostvariti prijavitelji koji još nisu sudjelovali na eTwinning radionicama i seminarima.

Što nakon prijave?

Agencija za mobilnost i programe EU odabrat će do 4 nastavnika kojima će dodijeliti financijsku potporu za putne troškove i kotizaciju. Kotizacija uključuje smještaj na bazi dva noćenja, obroke i razgled grada.

Oni koji budu odabrani primit će obavijest o odobravanju prijave i od njih će se zatražiti podaci za sklapanje Ugovora. Njihova je dužnost po povratku ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti, ali i diseminirati stečena znanja.

Na seminaru nije moguće sudjelovati o vlastitom trošku.

Za sva dodatna pitanja  moguće se obratiti na e-mail adresu: etwinning@mobilnost.hr.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica  Agencije za mobilnost i programe EU.


www.skole.hr