2014-10-28 12:33:24

Poziv na eTwinning konferenciju 2014.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sadašnje i buduće članove portala http://www.etwinning.net  na eTwinning konferenciju. Cilj konferencije je pomoći korisnicima u unaprjeđenju kvalitete projekata, predstaviti primjere dobre prakse i nagraditi najbolje eTwinning projekte u školskoj godini 2013./2014. Ovogodišnja konferencija bit će posebno usmjerena na inovacije i jačanje kompetencija u nastavi matematike i prirodnih znanosti te primjere eTwinning projekata iz navedenih područja.

S obzirom na to da eTwinning projekti uvijek objedinjavaju više nastavnih područja, na konferenciju pozivamo i korisnike koji ne podučavaju matematiku i prirodoznanstvene predmete.

Dodana vrijednost konferencije bit će mogućnost razgovora i razmjene iskustava s kolegama koji provode slične aktivnosti u svojoj školi ili vrtiću, kao i mogućnost razgovora i rješavanja eventualnih poteškoća s predstavnicima Agencije. U sklopu konferencije bit će proglašeni pobjednici natječaja za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinning projekte u školskoj godini 2013./2014. te pobjednik natječaja „Pokusi i formule na digitalni način“.

Konferencija će se održati u petak 14.11.2014. u Hotelu Dubrovnik (Gajeva 1, prvi kat), u Zagrebu, od 10:30 do 16:00. Program konferencije nalazi se ovdje.

Sudjelovanje na konferenciji je potrebno potvrditi ispunjavanjem obrasca najkasnije do utorka, 7. studenog 2014. godine. Odobrenje sudjelovanja dobivat će se elektroničkom poštom po isteku roka za prijavu. U slučaju ispunjavanja prijave i naknadne potrebe odustanka, potrebno je otkazati svoje sudjelovanje slanjem poruke na etwinning@mobilnost.hr.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Broj mjesta je ograničen.

Napomena: Agencija za mobilnost i programe Europske unije ne financira troškove putovanja, dnevnice ili troškove zamjene.

Obrazac za prijavu na konferenciju nalazi se ovdje.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.


www.skole.hr