2014-11-05 09:12:15

Četvrti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije

Četvrti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije održat će se u Zagrebu, u subotu 8. studenog 2014. godine. 

Pozivaju se učenici srednjih škola od prvog do četvrtog razreda s roditeljima i profesorima, studenti te poslovni ljudi različitih profila da dođu na sajam i pogledaju sve što se nudi. 

Tako će se na Sajmu predstaviti škole jezika, srednje škole, te više od dvadeset fakulteta iz inozemstva, a posjetitelji će dobiti odgovore na sva pitanja o srednjoškolskom obrazovanju, preddiplomskom i diplomskom studiju, MBA, doktorskom studiju, online studiju i kvalitetnim tečajevima jezika. Također, bit će prezentirane i brojne mogućnosti školovanja uz rad. 

BHV Education ove godine dovodi u Hrvatsku trideset inozemnih obrazovnih institucija koje  će se predstaviti svima koji  žele kvalitetno internacionalno obrazovanje i karijeru, a kao najzanimljivije, mladima želimo posebno istaknuti mogućnost besplatnog studija na partnerskim sveučilištima u Danskoj, te studij uz osigurane i izvanredno povoljne studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. Srednjoškolcima BHV Education nudi stipendiju za završetak srednje škole u Japanu.

Više o svemu pročitajte na adresi http://www.bhvedu.com/clanak.aspx?DocID=708.


www.skole.hr