2014-12-30 15:16:38

Prva konferencija o školskoj medijaciji

Forum za slobodu odgoja poziva zainteresirane na Godišnju konferenciju o školskoj medijaciji, koja će se održati 22. siječnja 2015. godine, u velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Konferencija će okupiti oko stotinu školskih medijatora te stručnjaka koji se bave školskom medijacijom, kao i zanimljive međunarodne i domaće izlagače.

Konferenciju suorganiziraju Forum za slobodu odgoja i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, uz podršku Grada Zagreba te Europske unije.

Na konferenciji će sudjelovati i:

gđa Maija Gellin, MA, voditeljica projekta Školske medijacije u Finskoj; gđa Tanja Pia Metelko, PhD, direktorica Instituta za medijaciju Concordia iz Slovenije izlagači iz škola koje provode školsku medijaciju.

Poziv je moguće preuzeti ovdje, a prijavnica je dostupna na ovoj poveznici. Ispunjena prijavnica bit će zaprimljena, a odgovor i detaljan program ćete primiti nakon 7. siječnja 2015. godine.

Također, pozivaju se zainteresirani da ispune i on-line Upitnik o ulozi medijacije u osobnom i profesionalnom zivotu medijatora zbog prikupljanja podataka o primjeni medijacije.


www.skole.hr