2015-01-02 12:18:57

Ljetna tvornica znanosti traži nove mentore!

Ljetna tvornica znanosti treba nove mentore! Kao i prijašnjih godina traže se ljudi koji su spremni podijeliti svoju ljubav za znanošću sa mladima tako što će isplanirati i provesti jednotjednu istraživačku radionicu.

Prijavljuju se parovi mentora (svaki partner ispunjava prijavu odvojeno). Natječaj traje od 21. studenoga 2014. do 1. veljače 2015. Nakon natječaja na bazi cijele prijave određuje se koje radionice će se izvoditi i gdje točno, zaključno sa 15. travnja 2015. kada bi se trebao javno objaviti popis radionica odabranih za izvođenje.

Za prijavu je potrebno imati osnovnu ideju radionice (što biste ugrubo htjeli raditi, opisano s do 100 riječi) i ispuniti formular za prijavu. Mentori formular ispunjavaju odvojeno, no dovoljno je da jedan partner upiše kratki opis, drugi stavlja samo naslov. Ako i nemate partnera u trenutku kad prijavljujete radionicu svejedno se možete prijaviti pa pokušati naći partnera kasnije.

Ne znate što je to LjTZ? Kad se održava? Što rade mentori? To i odgovore na ostala često postavljana pitanja pronađite na ČPP/FAQ stranici natječaja.

Nakon prijave pomoću formulara organizatori vam se javljaju i pomažu da radionicu razradite u dovoljnoj mjeri kako bi se ona mogla kvalitetno izvesti.

Za dodatne informacije moguće se obratiti na e-mail suncan@tvornica-znanosti.org.

 

 

 


www.skole.hr