2015-02-04 09:43:03

Znanstveno Edukacijski Centar Višnjan traži nove mentore

Znanstveno Edukacijski Centar Višnjan poziva sve zainteresirane da im se pridruže u kreiranju i realizaciji njihovog programa, gdje osim stalnog tima Znanstveno edukacijskog centra, svake godine sudjeluju i mnogi entuzijasti, volonteri, suradnici, nastavnici, studenti, učenici, roditelji.

U okviru projekta "ZA: cjelogodišnji sustav edukacijske podrške darovitim učenicima na području znanosti i tehnologije" podržanim od strane Zaklade Adris, Znanstveno – edukacijski centar provodi edukaciju novih mentora za rad sa visokomotiviranom djecom i mladima.

Traže se:

Izvrsni i radoznali entuzijasti spremni na učenje i razvoj vlastitih kompetencija,  koje zanimaju priroda, znanost, tehnologija, društvene znanosti, umjetnost… Ljudi koji se žele okušati u znanstvenoj edukaciji, neovisno o bazičnoj edukaciji i stupnju dosadašnjeg iskustva. Nastavnici, roditelji, srednjoškolci, studenti, odgojitelji, …koji imaju dobru ideju za projekt i nešto resursa (vrijeme, energija, znanje, vještine) za njegovu realizaciju.

Svi koji se žele prijaviti, trebaju ispuniti prijavnicu najkasnije do 1. ožuka. Prijavnica je dostupna u Word formatu na Prijavnica_za_nove_mentore (.docx) ili online na adresi http://sci.hr/pridruzite-nam-se/.

 


www.skole.hr