2008-04-04 00:00:00

Dan otvorenih vrata Muzičke akademije
U subotu, 5. travnja, Muzička akademija u Zagrebu poziva na Dan otvorenih vrata. Želja je što neposrednije prenijeti informacije koje se tiču prijemnih ispita, upisa i studija novoj generaciji mladih glazbenika zainteresiranih za studij na Akademiji.
U prostorima Muzičke akademije u Gundulićevoj ulici 6 te djelomično u zgradi u Lučićevoj 5 predstavit će se pojedini studiji, bit će moguć razgovor i konzultacije s profesorima

DNEVNI RASPORED:

* 12 sati, klavir, čembalo i orgulje - razgovor s pročelnikom odsjeka, red. prof. Ljubomirom Gašparovićem i profesorima klavira, čembala i orgulja.

* 13 sati, kompozicija, glazbena teorija i glazbena pedagogija – razgovor s pročelnicima odsjeka, red. prof. Zlatkom Tanodijem i red. prof. Pavelom Rojkom.

* 13 sati, muzikologija - razgovor s pročelnikom odsjeka, red. prof. Stanislavom Tuksarom.

* 13 sati, dirigiranje – razgovor s pročelnicom odsjeka, doc. Jasenkom Ostojić – Radiković.

* 13 sati, gudački instrumenti i gitara - razgovor s pročelnikom odsjeka, izv. prof. Anđelkom Krpanom i profesorima gudačkih instrumenata i gitare.

* 15 sati, zgrada u Lučićevoj 5: razgovor i rad s profesorima gudačkih instrumenata i gitare.

* 14 sati, središnje događanje - Dekan Muzičke akademije u Zagrebu, izv. prof. Mladen Janjanin, upoznat će vas s našom ustanovom i njenim studijskim programima, te predstaviti prodekane i njihovu djelatnost.

* 14.15 sati, središnje događanje – razgovor s v. pred. Verom Kaić o razredbenim ispitima iz teorije i solfeggia za kandidate na svim odsjecima MA.

* 14.30 sati, harfa i udaraljke - razgovor s pročelnicom odsjeka, doc. Jasenkom Ostojić – Radiković, razgovor s profesoricom harfe i s profesorima udaraljki.

* 14.30 sati, duhački instrumenti - razgovor s pročelnikom odsjeka, doc. Goranom Merčepom i razgovor s profesorima duhačkih instrumenata.

* 14.30 sati, pjevanje razgovor s pročelnicom odsjeka, izv. prof. Vlatkom Oršanić i profesorima pjevanja.

Više o Muzičkoj akademiji saznajte na http://www.muza.hr.
vijest je prenesena s culturenet.hr

www.skole.hr