2015-04-08 10:44:14

Najava objave javnih poziva

Na internetskim stranicama Cjelovite kurikularne reforme najavljeno je da će 9. travnja 2015. godine na internetskim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta  i stranici www.kurikulum.hr biti objavljeni sljedeći Javni pozivi:

Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za izradu Nacionalnog kurikuluma ranog i predškolskog  odgoja i obrazovanja Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za izradu Nacionalnog kurikuluma osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za izradu Nacionalnog kurikuluma gimnazijskog obrazovanja Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za izradu Nacionalnog kurikuluma strukovnog obrazovanja Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za izradu Nacionalnog kurikuluma umjetničkog obrazovanja Javni poziv za Stručnu radnu skupinu za vrednovanje, ocjenjivanje i izvješćivanje o učeničkim postignućima

U javnom pozivu bit će detaljno opisani uvjeti rada, opis zadataka, očekivani rokovi te kriteriji odabira članova. Nakon ovih javnih poziva, tijekom svibnja uslijedit će javni pozivi za članove stručnih radnih skupina na razini područja, međupredmetnih tema i predmeta.


www.skole.hr