2015-04-17 15:58:47

AMORES radionica za poticanje ljubavi učenika prema književnosti

Svi zainteresirani nastavnici su pozvani na AMORES radionicu za poticanje ljubavi učenika prema književnosti koja će se održati 23. travnja od 18 do 20 sati u prostorijama OŠ Horvati u Zagrebu, na adresi Horvaćanska 6. Radionicu organiziraju CARNet i OŠ Horvati u sklopu zajedničkog projekta AMORES koji se ostvaruje uz financijsku potporu Europske komisije. Radionica se odvija kao jedno od događanja manifestacije Noć knjige.

Prijave se vrše putem online obrasca dostupnog ovdje.

AMORES radionica je namijenjena učiteljima i nastavnicima hrvatskog jezika i književnosti u osnovnim i srednjim školama, kao i učiteljima razredne nastave, a također su dobrodošli i školski knjižničari. Tijekom radionice sudionici će biti upoznati s AMORES metodologijom poučavanja književnosti uz pomoć digitalne kreativnosti i suradnje. Voditeljica radionice je Suzana Delić, diplomirana učiteljica savjetnica s pojačanim predmetom informatike koja radi u Osnovnoj školi Horvati. Broj raspoloživih mjesta je 40, a svi sudionici trebaju na radionicu ponijeti svoje računalo.

Radionica se odvija u sklopu Noći knjige - manifestacije kojom se afirmira ljubav prema knjizi i čitanju, a kojom se obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja).


www.skole.hr