2015-05-06 13:48:50

Screen on the Green 2015.

Od 29. svibnja do 14. lipnja 2015. na tri lokacije u Zagrebu (Trg dr. Franje Tuđmana, Park Maksimir i Jarun) održat će se ovogodišnja manifestacija ovogodišnja manifestacija Screen on the Green.

Screen on the Green projekt koji je po prvi puta u Zagrebu spojio domaću i svjetsku kinematografiju s atraktivnim “zelenim” lokacijama u gradu. Filmske projekcije se održavaju na travnatim površinama najpopularnijih gradskih parkova što predstavlja poseban doživljaj za brojne posjetitelje. Osnovna ideja ove manifestacije je pružiti posjetiteljima jedinstven doživljaj kina pod zvijezdama. Na Screen on the Greenu će i ove godine biti prikazan velik broj filmova iz strane i domaće produkcije. S obzirom da se ulaznice za filmske projekcije ne naplaćuju, svi posjetitelji će potpuno besplatno moći uživati u glazbeno – filmskom programu.

Glavna obilježja festivala:

Besplatne projekcije za sve posjetitelje Atraktivne “zelene” lokacije Naglasak na ekološkoj komponenti festivala Popularni animirani i igrani filmovi za sve uzraste Nastupi bendova kao glazbena uvertira projekcijama.

Kompletan program manifestacije može se vidjeti na adresi http://screen.com.hr/program.


www.skole.hr