2015-05-13 10:57:55

Otvorene prijave na Webfestival 2015

Otvorene su prijave na natjecanje autora web sadržaja Webfestival 2015. Tema ovogodišnjeg Webfestivala su osobne web stranice koje se u kontekstu natjecanja promatraju kao zbirka digitalnih sadržaja koje prikazuju napredak, razvoj i postignuća nekog pojedinca.

Cilj  natjecanja je ukazati na potencijal i važnost osobnih web stranica u vremenu cjeloživotnog učenja i kontinuiranog stručnog usavršavanja te potaknuti CARNetove korisnike, ali i sve ostale, na izradu osobnih web stranica. Također, tijekom trajanja natjecanja kroz radionice i webinare korisnici će se upoznati s pojedinim alatima i mogućnostima za izradu osobnih web stranica te će naposljetku autori najboljih osobnih web stranica biti nagrađeni vrijednim nagradama.

Prijave na natjecanje su otvorene, a svi zainteresirani se mogu prijaviti u dvije kategorije: Osobne stranice u obrazovanju ili Profesionalne osobne web stranice, putem prijavnice dostupne na adresi http://webfestival.carnet.hr/2015_prijava. Prijava na natjecanje moguća je do 30. rujna 2015. kada će Ocjenjivački sud započeti s ocjenjivanjem pristiglih prijava.

Autorima osobnih web stranica koje stručni Ocjenjivački sud ocijeni najboljima u svakoj kategoriji bit će dodijeljena nagrada u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC 2015 koja se ove godine održava u Dubrovniku od 18. do  20. studenog 2015. godine.

Pozivamo sve zainteresirane da se na webu natjecanja upoznaju s detaljima natjecanja, pravilima sudjelovanja i kriterijima ocjenjivanja te da se prijave na natjecanje.

 


www.skole.hr