2015-09-04 08:44:00

Objava konačnih ljestvica poretka

Sukladno Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2015./2016., dana 3. rujna 2015. u 12:00 sati objavljene su konačne ljestvice poretka u jesenskome upisnom roku. Time će kandidati svrstani na ljestvicu poretka nekih od prijavljenih obrazovnih programa ostvariti pravo upisa u taj program. Kraj obrazovnoga programa u koji su kandidati ostvarili pravo upisa u stupcu Pravo upisa stoji riječ Da.

Svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa u jesenskome upisnom roku do 4. rujna do 16:00 sati u srednju školu trebaju osobno dostaviti upisnicu koju će, nakon objave konačnih ljestvica, moći preuzeti na svom sučelju pod Moj odabir/Dohvati upisnicu (uz program na kojemu je ostvareno pravo upisa). Zajedno s upisnicom potrebno je dostaviti i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (liječnička svjedodžba medicine rada, ugovor o naukovanju učenika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis).

Također, jučer su s ljestvica poretka brisani svi kandidati kojima u sustavu nije bilo označeno da su na vrijeme dostavili potpisanu prijavnicu.


www.skole.hr