2015-10-26 10:48:01

Peti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije

Peti međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije ove godine će se po prvi puta održati dva dana u Zagrebu (Hotel Sheraton, Ul. Kneza Borne 2, Zagreb), i to u petak, 6. studenoga 2015. od 13:00 do 18:00 h, te u subotu, 7. studenoga 2015. od 10:00 do 18:00 h.

Nakon Zagreba, sajam se nastavlja u Splitu sa pet obrazovnih institucija iz Europe, u utorak, 10. studenoga 2015. od 10:00 do 17:00 h u III. Gimnaziji Split (Ul. Matice hrvatske 11).

Iskustva s prethodnih sajmova pokazala su da ovaj sajam okuplja srednjoškolce kao i studente koji su već upisali fakultet u Hrvatskoj, te poslovne ljude, magistre i svi ostale zainteresirane za informacije o programima koji će im pomoći u nadogradnji već stečenih znanja i vještina kao što su tečajevi jezika, MBA i slični profesionalni programi.

Organizatori i ove godine pozivaju zainteresirane srednjoškolce, studente i poslovne ljude, da posjete sajam i iskoriste priliku za individualne konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija iz cijelog svijeta. Osim toga, na sajmu se organizira niz zanimljivih predavanja i okruglih stolova s aktualnim temama iz područja obrazovanja u inozemstvu koja će voditi predstavnici gostujućih fakulteta, vanjski gosti izlagači, te djelatnici BHV-a.

Prema istraživanjima, više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

Detaljnije informacije saznajte na adresi http://www.bhv.hr/.


www.skole.hr