2015-12-24 10:26:47

Natječaj za mentore Ljetne tvornice znanosti

Organizatori Ljetne tvornice znanosti trebaju nove mentore, pa kao i prijašnjih godina traže ljude koji su spremni podijeliti svoju ljubav za znanošću sa mladima tako što će isplanirati i provesti jednotjednu istraživačku radionicu. Prijavljuju se parovi mentora (svaki partner ispunjava prijavu odvojeno). Natječaj traje od 30.11.2015. do 31.1. 2016.

Nakon natječaja na bazi cijele prijave određuje se koje radionice će se izvoditi i gdje točno, zaključno sa 15.4.2015. kada bi se trebao javno objaviti popis radionica odabranih za izvođenje.

Za prijavu je potrebno imati osnovnu ideju radionice (što bi se ugrubo htjelo raditi, opisano s do 100 riječi) i ispuniti formular za prijavu. Mentori formular ispunjavaju odvojeno, no dovoljno je da jedan partner upiše kratki opis, drugi stavlja samo naslov. Ako osoba i nema partnera u trenutku kad prijavljuje radionicu svejedno se može prijaviti pa pokušati naći partnera kasnije.

Sve informacije o Ljetnoj tvornici znanosti, o tome kada se održava, što rade mentori te odgovore na ostala često postavljana pitanja moguće je pronaći na ČPP/FAQ stranici natječaja.

Nakon prijave pomoću formulara organizatori će se javiti kandidatima i pomoći im da radionicu razrade u dovoljnoj mjeri kako bi se ona mogla kvalitetno izvesti.

Za sva pitanja oko prijava moguće se javiti na suncan@tvornica-znanosti.org.


www.skole.hr