2016-01-14 10:28:06

Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju siječanj - ožujak 2016.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u razdoblju siječanj – ožujak 2016. godine nastavlja s programom financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola.

U tu svrhu donesena je Odluka kojom se utvrđuju kriteriji i način sufinanciranja, odnosno financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju siječanj – ožujak 2016. godine.

Sva potreba dokumentacija dostupna je na internetskim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i to na sljedećim poveznicama:

Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju siječanj – ožujak 2016. godine (Narodne novine, broj 140/15) Uputa o načinu provođenja Odluke o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju siječanj - ožujak 2016. godine Potvrda 75% za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza Potvrda 100% za ostvarivanje prava na financiranje mjesnoga i međumjesnoga javnog prijevoza

www.skole.hr