2008-04-29 00:00:00

P137: Nezaboravan rođendan autor: Antonija Pleša, 4c, OŠ Srdoči    Dječak Borna slavio je rođendan. Pozvao je puno prijatelja. Borna je bio jako sretan jer mu je ovo do sada najbolji rođendan jer je od prijatelja dobio puno poklona. Nakon proslave svi su otišli svojim kućama jer ujutro u ranu zoru treba krenuti u školu.
   
    Sutradan u zbornici učitelji su od učenika saznali da je jučer Borna slavio svoj rođendan pa su odlučili napravit još jednu proslavu za sve učenike. Kada je Borna došao kući sjeo je za kompjuter i dopisivao se s Markom.

    Ispričao je Marku kako je čuo učitelje kako razgovaraju o proslavi koju žele pripremiti u školi. Tome se Marko jako razveselio. Marko i Borna su odlučili da će na proslavu pozvati i roditelje od sve djece. Roditelji su pristali. Sutradan učitelji su pozvali učenike na proslavu. Kada su učenici saznali za proslavu bili su presretni. Roditelji Borninih prijatelja su pripremili veliko iznenađenje za učitelje. Kupili su svakom po nešto.

    Borna i njegova obitelj krenuli su na proslavu. Kada su stigli učitelji su se iznenadili dolasku roditelja. Bili su presretni poklonom koji su dobili. Svi su se lijepo zabavili pjevali su, plesali i igrali. Svi učitelji su bili sretni proslavom koju su pripremili. Tako su učitelji, roditelji i djeca htjeli ponoviti isto takvu proslavu.

www.skole.hr