2016-07-01 14:33:29

Office 365 za škole

Office 365 za škole je usluga koja obrazovnim institucijama i njenim zaposlenicima, učiteljima, nastavnicima i učenicima omogućuje besplatan pristup Office 365 alatima sa AAI@EduHr elektroničkim identitetom na skole.hr domeni. Office 365 nudi mnogo usluga koje se mogu koristiti s osobnog računala, mobilnog telefona ili školskog računala. Najveća prednost je što se može instalirati Microsoft Office na računalo i koristiti ga kada ne postoji veza na Internet. 

Nastavnici i učenici imaju pravo na besplatni Office365 E1 plan koji uključuje:

Elektroničku poštu (Outlook) sa 50 GB prostora za pohranu Web-konferencije (Skype for Business) Zajedničko korištenje datoteka (OneDrive for Business) sa 1 TB prostora za pohranu po korisniku Office Online - Stvaranje i uređivanje Word, Excel, PowerPoint i OneNote putem web-preglednika Yammer društvenu mrežu, Sway Zaštitu od neželjene pošte i zlonamjernog softvera Podršku zajednice i putem telefona

Učenici imaju dodatnu mogućnost preuzimanja i korištenja Office paketa (Word, Excel, PowerPoint i OneNote) lokalno na računalu, odnosno instalaciju na 5 računala ili tableta, kao i preuzimanje i korištenje mobilnih aplikacija - pristup dokumentima Word, Excel i PowerPoint na mobilnim iOS, Android i Windows uređajima.

Donosimo brošuru o Office 365 usluzi u kojoj su navedene sve upute za podešavanje i korištenje usluga. 


www.skole.hr