2016-07-19 15:25:38

Registracija kandidata izvan redovitog sustava obrazovanja u jesenskom upisnom roku

U ponedjeljak, 18. srpnja 2016. godine Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole obavjestio je kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja Republike Hrvatske da mogu dostavljati potrebnu dokumentaciju (osobne dokumente, svjedodžbe i ostalu dokumentaciju kojom se ostvaruju dodatna prava za upis i sl.) do ponedjeljka 22. kolovoza 2016. godine.

Dokumenti se dostavljaju na adresu Središnjeg prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Donje Svetice 38, 10 000, Zagreb. Uvažit će se sva dokumentacija pristigla najkasnije do 22. kolovoza 2016. godine, a sva dokumentacija dostavljena nakon navedenog roka neće biti uvažena zbog kratkoće jesenskog upisnog roka.

Elektronički registracijski obrazac bit će dostupan za ispunjavanje na naslovnici stranice www.upisi.hr od 10. kolovoza 2016. godine. Proces registracije kandidata preko Središnjega prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje objašnjen je detaljno u publikaciji Kandidati iz drugih obrazovnih sustava. Kandidati trebaju voditi računa o rokovima dostave registracijskog obrasca. 

Kandidati koji su se registrirali putem Središnjeg prijavnog ureda u prijašnjem, ljetnom, upisnom roku i čiji su osobni podaci i ocjene uneseni u sustav, nisu dužni u sljedećem, jesenskom, upisnom roku ponovno dostavljati dokumentaciju.

 

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica upisi.hr.


www.skole.hr