2016-08-25 10:43:37

Rok za podnošenje prigovora

Od 26. kolovoza 2016. godine, u 00 i 00 sati na kartici Moji prigovori, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). Rok za podnošenje prigovora je 26. kolovoza 2016. godine u 15 sati. 

Svi će prigovori pristigli do navedenog roka biti riješeni, a prigovori pristigli nakon tog roka neće biti razmatrani. Na stranici www.upisi.hr na kartici Moji prigovori učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 26. kolovoza 2016. godine u 15 sati i odgovore na iste. 

Mole se kandidati da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali prigovori neće se razmatrati. Ukoliko će kandidati imati pitanja, potrebno ih je uputiti na adresu helpdesk@skole.hr. Napominje se kako se uz svaki prigovor dobivaju i osobni podatci kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke i poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima. 

Još jednom napominje se kako se pod Korisničkim uputama/Moji rezultati i ljestvice poretka mogu pročitati obrazloženja načina generiranja ljestvica poretka.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica upisi.hr.


www.skole.hr