2016-09-01 09:15:56

Objava konačnih ljestvica poretka u jesenskom upisnom roku

Sukladno Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2016./2017. u četvrtak, 1. rujna 2016. godine u 12 sati objavit će se konačne ljestvice poretka u jesenskome upisnom roku. Time će kandidati svrstani na ljestvicu poretka nekih od prijavljenih obrazovnih programa ostvariti pravo upisa u taj program. Kraj obrazovnog programa u koji su kandidati ostvarili pravo upisa u stupcu Pravo upisa stoji riječ "DA". 

 

Svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa u jesenskome upisnom roku, trebaju do 2. rujna 2016. godine u 16 sati u srednju školu osobno dostaviti upisnicu (upis potvrđuju vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici). Nakon objave konačnih ljestvica, upisnicu će preuzeti na svom sučelju pod Moj odabir/Dohvati upisnicu (uz program na kojemu je ostvareno pravo upisa). Zajedno s upisnicom potrebno je dostaviti i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (liječnička svjedodžba medicine rada, ugovor o naukovanju učenika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis). 

Također, jučer su navečer s ljestvica poretka obrisani svi kandidati kojima u sustavu nije bilo označeno da su na vrijeme dostavili potpisanu prijavnicu.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica upisi.hr.


www.skole.hr