2017-04-10 16:17:00

Pobjednici kviza o e-Dnevniku

U roku od 30 minuta nakon objave kviza o e-Dnevniku zaprimili smo 36 odgovora učenika, nastavnika i roditelja. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i interesu! Najbrži koji su točno odgovorili na postavljena pitanja i time osvojili CARNetov promo paket su: 

Ana Omrčen
Kristina Krtalić
Damir Vresk
Marina Mirković
Mihael Kolar
Tomislav Sovar
Stjepan Mesaroš
Jakov Bušić
Antonio Brkić
Alen Nađ
Petar Krešimir Čolić

Dobitnike ćemo kontaktirati na njihove e-adrese.

Čestitamo dobitnicima, a sve druge pozivamo da nas prate i dalje jer će se kvizovi održavati svakog 10. dana u mjesecu u 10 sati u sklopu 10. rođendana Portala za škole :)

 

Točni odgovori na pitanja bili su: Koliki je broj nastavnika koristio e-Dnevnik u školskoj godini 2014./2015.? 15803 Što se sve prenosi iz e-Dnevnika u e-Maticu na kraju školske godine? predmeti, ocjene, ispiti, izostancu, pedagoške mjere i vladanje učenika S kojim vremenskim razmakom se roditeljima prikazuju ocjene njihovog djeteta u e-Dnevniku? 48 sati Na koji način se učenici prijavljuju u e-Dnevnik? učenici se prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) u sustavu AAI@Edu.hr na adresi https://ocjene.skole.hr Kada se održavaju edukacije za administratore e-Dnevnika za nove škole? tijekom svibnja

 


www.skole.hr