2019-09-25 11:53:02

Ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s Institutom za obrazovanje Sveučilišta Grada Dublina provodi ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a uvedenih u ponudu stručnog usavršavanja 2014. godine. 

Ispitivanje se provodi u okviru projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“, a njime se želi dobiti informacija o iskustvima sudjelovanja odgojno-obrazovnih radnika u programima e-učenja AZOO-a. Mišljenje odgojno-obrazovnih radnika o kvaliteti ovih programa e-učenja od velike je važnosti za uspjeh projekta I Agencija se iskreno zahvaljuje na sudjelovanju u ispitivanju popunjavanjem upitnika koji se nalazi na: 

https://www.surveymonkey.com/r/DCSHMVW

Upitnik se može popuniti putem računala, tableta i mobilnih telefona za što će biti potrebno 7-27 minuta ovisno o broju programa e-učenja AZOO-a u kojima su odgojno-obrazovni radnici sudjelovali. Upitnik je potrebno popuniti odjednom, a sudjelovanje je dobrovoljno i zajamčena je potpuna anonimnost.

U svakome se trenutku može odustati od odgovaranja na pitanja, a prethodno uneseni odgovori neće biti uzeti u obzir. Rezultati ispitivanja bit će korišteni u svrhu daljnjeg razvoja i unapređenja kvalitete programa e-učenja AZOO-a. Projekt financira Europska komisija u okviru Programa potpore strukturnim reformama.  

Skeniranjem ovog QR koda, odgojno-obrazovni radnici upitniku mogu pristupiti preko svog mobilnog uređaja, a preduvjet je da na uređaju imaju instaliranu neku od besplatnih aplikacija za čitanje barkoda.

                                                

                                                      

                                                             


www.skole.hr