2020-04-07 12:38:05

Objava učeničkih radova na Edutoriju

Kako bismo vam ponudili kvalitetniji, moderniji, pristupačniji i brži pristup svim informacijama i sadržajima na portalu škole.hr, osmislili smo i pokrenuli postupak njegovog redizajna.

Uprli smo snage kako bismo vam omogućili učinkovitije pretraživanje i bolju preglednost svih relevantnih tema i sadržaja vezanih uz suvremeno, ali i tradicionalno obrazovanje, a pripremili smo i neke novosti.

Jedna od njih je i odluka da se učenički radovi ubuduće objavljuju i pohranjuju na Edutoriju, središnjem mjestu za pohranu, objavu, razmjenu, ocjenjivanje i dohvat digitalnih obrazovnih materijala. Iz tog razloga obavještavamo vas kako se učenički radovi više neće moći predlagati i objavljivati na portalu škole.hr.

Vjerujemo da je Edutorij savršeno mjesto za objavu i dohvat svih obrazovnih materijala, kako nastavničkih tako i učeničkih, dok će portal škole.hr i dalje ostati jedinstveni mrežni prostor za razmjenu nastavničkih znanja i iskustva i mjesto na kojem se mogu pronaći sve aktualne i relevantne informacije o hrvatskom školstvu.

Također, ovim putem potičemo učenike da sami objavljuju svoje materijale na Edutoriju na adresi http://edutorij.e-skole.hr.

Vidimo se uskoro u novom izdanju!


www.skole.hr