2020-04-28 09:56:43

Poziv na radionice Google Classroom i G Suite for Education alati

Nakon uspješno održanog prvog kruga radionica Google nastavlja s edukacijama te će održati nove radionice na temu Google Classroom i G Suite for Education alata. Prve radionice su na rasporedu već sutra, 29. travnja u 13 i 15 sati.

Nakon uspješno održanog prvog kruga radionica Google nastavlja s edukacijama te će održati nove radionice na temu Google Classroom i G Suite for Education alata. Prve radionice su na rasporedu već sutra, 29. travnja u 13 i 15 sati.

Registrirati se možete na mrežnoj stranici Edukacije za nastavu uz Google G Suite for Education klikom na gumb Registracija (Register). Poveznicu za pristup radionici dobit ćete putem e-pošte na dan održavanja radionice za koju ste se prijavili.

Svaka radionica će trajati dva školska sata, gdje je prvi dio predviđen za predstavljanje alata, a drugi dio za postavljanje pitanja. Raspored i termine radionica možete pronaći niže.

Jednoj radionici može pristupiti 250 polaznika pa vas molimo da se prijavite na jednu radionicu po danu kako bi bilo mjesta i za druge sudionike, a ako se niste uspjeli prijaviti ne brinite, organizirat će se još radionica.

Raspored radionica

29.4. (srijeda) u 13 sati: Google Classroom

29.4. (srijeda) u 15 sati: Google Classroom

30.4. (četvrtak) u 13 sati: G Suite for Education alati i Hangouts Meet

30.4. (četvrtak) u 15 sati:  G Suite for Education alati i Hangouts Meet

6.5. (srijeda) u 13 sati: Google Classroom

6.5. (srijeda) u 15 sati: G Suite for Education alati i Hangouts Meet

Konzultacije

Novost je da će se osim standardih radionica održati i dva termina konzultacija gdje će predavač odgovarati na sva pitanja učitelja vezano na temu Classroma i G Suite for Education alata u realnom vremenu. 

4.5. (ponedjeljak) u 13 sati: konzultacije na temu Google Classroom

4.5. (ponedjeljak) u 15 sati: konzultacije na temu G Suite for Education alati i Hangouts Meet

O radionicama

Radionica Google Classroom: 

G Suite for Education skup je alata koji omogućuje učiteljima i učenicima učenje na daljinu i trenutno ga u obrazovne svrhe koristi više od 80 milijuna korisnika u svijetu. Na radionici Google Classrooma predstavit će se značajke ovog alata kako bi ga mogli koristiti u nastavi. Teme koje će se pokriti su:

korištenje Google Classrooma u nastavi kreiranje učionice i dijeljenje informacija s učenicima kreiranje kvizova u Google obrascima te provjeru riješenih zadataka te njihovo vrednovanje.

Radionica G Suite for Education alati:

G Suite for Education skup je alata koji omogućuje učiteljima i učenicima učenje na daljinu i trenutno ga u obrazovne svrhe koristi više od 80 milijuna korisnika u svijetu. Na radionici G Suite for Education alata predstavit će se značajke alata kako bi ga mogli koristiti u nastavi. Teme koje će se pokriti su:

korištenje Google diska i njegovih značajki u nastavnom procesu korištenje Google obrazaca, prezentacija, dokumenata, tablica kolaboracija, stvaranje i dijeljenje sadržaja korištenje Hangouts Meeta u nastavi.

www.skole.hr