2009-05-21 00:00:00

Besplatne škole jedrenja na dasci na zagrebačkom Jarunu

“Surfmania“ klub i KJD Zagreb pozivaju svu djecu, polaznike osnovnih i srednjih škola u besplatnu školu windsurfinga - jedrenja na dasci.

Besplatne će se škole održavati od 24.05. do 10.08. na zagrebačkom jezeru Jarun. Više o terminima rada besplatnih škola možete saznati na web stranicama www.sufmania.net.

U nedjelju 24. 05. pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na velikom windsurf događaju. Predstavit ćemo vam program školica i najnoviju klupsku opremu, JP-Australia daske i Neilpryde jedra...

Uz to pozivamo sve vas od 7 do 77 godina da nam se pridružite u atraktivnom regatnom natjecanju jer one najbolje Surf Shop oblači od glave do pete...

S obzirom da je projekt otvoren za sve klince, Surfmania moli sve zainteresirane da se što prije prijave putem e- maila daska@surfmania.net ili u Surf Shopu na adresi; L. Štritofa 18, Tel. 3630921, svaki radni dan od 12 do 20 sati  te na taj način osiguraju svoje mjesto u školi.

Za sada su sponzori Citroen i  Surf Shop osigurali u dva termina po 20 besplatnih škola, ali u Surfmania klubu vjeruju da će se tjekom sezone uz  Surf Shop naći još poneki sponzor koji će se priključiti projektu i na taj način omogućiti održavanje još većeg broja besplatnih škola kao i održavanje atraktivnih natjecanja za male polaznike.

Roditelji dovedite svoju djecu, klinci dovedite svoje starce i svi zajedno naučite jahati valove i krotiti vjetar.
Oprez: prije surfanja posavjetujte se s lječnikom ili ljekarnikom jer windsurfing može stvoriti tešku ovisnost o jahanju valova!

Mala regata
Pozivamo sve koji su već prošli školice surfanja i znaju fakat «dobro surfat» da dođu i uključe se u natjecanje. Zagrebački Surf Shop pripremio je bogati nagradni fond za sve sudionike u dobi od 7 do 77 godina... 

Party
Za dobru će se muziku pobrinuti «Surfmania – Citroen event-mobil» i DJ Agregat...

Program događanja:
11h – početak programa, prezentacija opreme
11:00 – 12:20 – slobodni program, prezentacija opreme, slobodno jedrenje
12:00 – 12:30 – dodatne prijave za regatu
12:45 – 14:00 -  prvi mogući start regate
15:15 – 16:30 – drugi mogući start
17:00 – podjela nagrada       

Sve dodatne informacije i detalje saznajte na web stranicama www.surfmania.net.    
 


www.skole.hr