2010-01-18 16:10:00

14. smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane, a održat će se od 21. do 23. siječnja 2010. godine u prostorima Studentskoga centra Sveučilišta u Zagrebu (Savska 25, Zagreb).

Izložbeni prostori bit će otvoreni za posjetitelje 21. i 22. siječnja od 10 do 18 sati te 23. siječnja od 9 do 15 sati. Smotra je prigoda da svi koji namjeravaju započeti studirati u slijedećoj akademskoj godini 2010./2011. upoznaju studijske programe na svim fakultetima, akademijama, studijskim centrima i samostalnim sveučilišnim studijima koji ih zanimaju.

Odabir studija jedna je od iznimno važnih životnih odluka, stoga uistinu treba dobro promisliti pri izboru studija te pronaći onaj studij koji najbolje odgovara vašim željama, interesima i sklonostima.

Tako je cilj Smotre obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravanju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Kako bi olakšali budućim studentima organizatori Smotre priredili su i prigodnu publikaciju Vodič za buduće studente Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2010./2011. koji će sudionici moći dobiti na izložbenom prostoru i info-štandu Sveučilišta u Zagrebu. Vodič će uskoro biti dostupan i ovdje.

Popis znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnice Sveučilište u Zagrebu kao i ostalih sudionika koji će se predstaviti na Smotri možete pronaći ovdje.

Vrlo korisne informacije možete pronaći i na internetskim stranicama visokih učilišta, samostalnih visokih škole i veleučilišta, a popis svih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj sa svim kontaktima, kao i internetskim adresama možete saznati ovdje.

Želimo vam puno uspjeha u pripremama i odabiru pravog studija!

Korisni linkovi

https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx
http://mozvag.srce.hr/preglednik/pregled/pocetna/index.html

Vezani članak

Profesionalno usmjeravanje

 


www.skole.hr