2010-09-20 15:37:00

Centar tehničke kulture Osijek organizira izvannastavne aktivnosti

Centar tehničke kulture Osijek upisuje učenike osnovnih i srednjih škola Grada Osijeka u programe izvannastavnih, izvanškolskih tehničkih aktivnosti.
 

Programi će sadržavati područja:

autmodelarstva informatike elektronike robotike fotovidea maketarstva astronomije konstruktorskog modelarstva video animacije

Programi su namijenjeni:

učenicima osnovnih i srednjih škola (informatika od 1. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, a u sve ostale aktivnosti od 5. razreda osnovne škole sadržaji su primjereni predznanju i uzrastu učenika održavaju se u Domu tehnike, Trg J. Križanića 1 (TVRĐA), u suprotnoj smjeni od redovne nastave u školi ili subotom informatika traje 70 sati, a svi ostali 105 sati priznaju se u školi kao izvanškolska aktivnost počinju u rujnu tekuće godine, a završavaju u lipnju iduće godine voditelji su pedagozi tehničke kulture i informatike osječkih škola.

Moguće su online prijave a dodatne obavijesti mogu se dobiti u tajništvu Centra u Domu tehnike Osijek ili na telefon +385 31 212 677.

Sastanak učenika i voditelja programa održati će se u zadnju subotu u mjesecu rujnu, u velikoj dvorani Doma tehnike, u 9 sati za učenike do 5. razreda osnovne škole, a u 10 sati za sve ostale.

 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije.


www.skole.hr