2010-10-05 14:40:00

Događanja u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica

U Centru za djecu, mlade i obitelj u Velikoj Gorici u tijeku su prijave za program "Znam drugačije", "Plesnu radionicu", radionicu "Topli kutak" i "Budi ono što već jesi". Prijave su moguće do 15. listopada.

Program "Znam drugačije" namijenjen je učenicima od 2.  do 4. razreda osnovne škole. Polaznici programa će iskustveno učiti o sebi i drugima, razvijati komunikacijske vještine i vježbati umijeće nenasilnog rješavanja sukoba. Program će se odvijati kroz 10 susreta u večernjim satima.

"Plesna radionica" namijenjena svim zainteresiranim osnovnoškolcima - program će se odvijati u večernjim satima.

"Topli kutak" je program namijenjen učenicima 1. i 2. razreda osnovne škole za učenike koji nisu upisani u dnevni boravak u svojoj školi - učenici dolaze prije odnosno poslije nastave, pišu zadaće, čitaju se priče, obilježavaju se blagdani, razvijaju vlastite socijalne vještine. Program će se odvijati od 11:30 do 14 sati svaki dan od ponedjeljka do četvrtka. 

"Budi ono što već jesi" je program namijenjen učenicima 7. i 8. razreda osnovne škole s ciljem učenja izražavanja sebe i vlastitih potreba, razvoja kritičkog mišljenja, istraživanja kako reagiramo u kontaktu i kako postavljamo granice prema drugima.

Upisati se možete osobno u Centru, telefonom ili putem maila.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.


www.skole.hr