2010-11-12 09:04:00

Događanja na Odjelu za djecu i mladež Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića Karlovac

Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića na Odjelu za djecu i mladež i u studenom organizira programe za djecu i mlade: radionice, igraonice te izložbe.

 

16. i 18. studenoga održat će se radionica "Voće od gipsa" a 19. studenoga će biti izloženi napravljeni radovi. Nakon toga slijedi radionica i izložba "Jesenski strip". Radionica će se održati 23. i 25. studenoga a izložba radova s radionice će biti priređena od 26. studenoga.

30. studenoga na rasporedu je radionica "Veseli pingvini".

Igraonice koje slijede su:

od 15. do 30. studenoga: Kreativna radionica -  izrada čizmica za sv. Nikolu, 16. studenoga: Spoznajna radionica - Međunarodni dan tolerancije te radionica i druženje s litvanskim piscem i ilustratorom dječjih knjiga Kestutisom Kasparaviciusom, 19. studenoga: Spoznajno-likovna radionica uoči 20. studenoga - Dana djetetovih prava, razgovarat će se o pravima djece te crtati na temu dječjih prava, 23. studenoga: Spoznajna radionica povodom Međunarodnog humanitarnog dana, 24. studenoga: Spoznajna radionica "Danas ne kupujem ništa!" povodom Međunarodnog dana nekupovanja, 25. studenoga: Spoznajna radionica - obilježit će se Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama, od 30. studenoga do 4. prosinca: Izložba čizmica za sv. Nikolu.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića.

 

www.skole.hr