2010-11-15 15:59:00

Tematske radionice u udruzi "Zvono"

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju "Zvono“ organizira svake subote tijekom studenog i prosinca za odgojitelje, učitelje, profesore, djelatnike ustanova, učenike Srednje škole Valpovo te odrasle članova udruga različite tematske radionice u prostorijama udruge.

 

Izbor sudionika nije slučajan. Riječ je o  suradnicima i partnerima Zvona koji inače pomažu u radu s korisnicima. Radionice se održavaju od 15 do 19 sati. U subotu, 13. studenoga održana je radionica izrade domaćeg dizanog i vučenog tijesta. Sudionici su poučeni što je potrebno i kako zamijesiti najbolje domaće tijesto, kako ga razvući te nadjenuti i ispeći. 

U subotama do kraja mjeseca, svi zainteresirani naučit će izrađivati božićne ukrase od papira, platna, kukuruzovine i slame, izrađivati kolače (medenjake) za ukras, te sušiti agrume. U prosincu će se tematske radionice u Zvonu odnositi na pakiranje božićnih kolača, advent na Citadeli, glaziranje gline i izradu božićnih poklona. Za dodatne informacije moguće se obratiti na  telefon udruge +385 31 662 535.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica grada Belišća.

 

www.skole.hr