2011-01-07 14:00:10

Novi raspored redovnih aktivnosti u Gradskoj knjižnici Rijeka

Gradska knjižnica Rijeka u 2011. godini nastavlja provoditi svoje redovne programske aktivnosti ali po novom rasporedu. Programi Prime parole, Čitateljska grupa Ogranka Drenova, Čarobna kućica, Laboratorij fantastike, Anime klub, Dugine čarolije, (Su)mrak knjiga, Ajmo, goli!, Klub književnih pustolova nakon 10. siječnja nastavljaju s radom u svojim redovnim terminima.

Ogranak Drenova:

Prime parole, mala škola talijanskog jezika - srijedom u 18 sati (prva grupa - početnici) i 19 sati (druga grupa - školarci), Čitateljska grupa, klub ljubitelja čitanja (odrasli) - prvi utorak u mjesecu u 18 sati.

Dječji odjel Stribor:

Laboratorij fantastike, radionica krativnog pisanja za mlade od 15 do 25 održava se svakog utorka u 18 sati, Anime klub, klub ljubitelja animea i mangi - svakog četvrtka u 18 sati, Čarobna kućica, čitateljski klub za djecu od 9 do12 godina - treći petak u mjesecu u 18 sati.

Važno je napomenuti da programi Pssst..priča!, Playschool, Mali kućni majstori i Stripaonica od 1. veljače nastavljaju u svojim redovnim terminima, ali Mali kućni majstori i Stripaonica svakih 15 dana.

Pssst...čitamo!

Osim navedenih programa, od veljače se počinje provoditi program Pssst...čitamo! u koji se mogu uključiti  prvašići koji trebaju ili žele dodatne vježbe iz čitanja.

Program se oslanja na bogatu zbirku stručne literature teorijskog sadržaja i praktičnih vježbi iz područja pismenosti i čitanja, uz jezične igre i pomno birane priče za vježbe čitanja.

Program će se provoditi jednom tjedno, ponedjeljkom od 18 do 19 sati, od početka veljače do kraja svibnja, te nastaviti u ritmu jesenjeg i zimsko-proljetnog ciklusa i nadalje.

Prijave se primaju tijekom siječnja.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Gradske knjižnice Rijeka.

 

 


www.skole.hr