2011-03-01 12:30:00

Osvojite nagrade povodom četvrtog rođendana Portala za škole

U utorak, 1. ožujka 2011. obilježit ćemo četiri godine postojanja našeg Portala za škole putem kojeg kontinuirano i sustavno informiramo nastavnike, učenike i njihove roditelje o svim temama vezanim uz nastavu i školovanje.

Tijekom ove četiri godine objavili smo više od 2700 tekstova, preko 180 nastavnih materijala, više od 250 učeničkih radova, 34 školskih novina te pronašli put do svake učionice i svake školske klupe. Dokaz tomu je i velik broj vijesti koje nam redovito stižu iz škola i u kojima svakodnevno pratimo najzanimljivije školske aktivnosti diljem Hrvatske.

Pored postojećih rubrika koje svakoga dana punimo novim i korisnim informacijama, planiramo i objavu nekih novih, a nastavljamo i suradnju sa stručnjacima iz brojnih područja.

I za ovaj smo rođendan našim vjernim čitateljima pripremili neka iznenađenja i nagrade, a o čemu se točno radi pročitajte na stranici http://www.skole.hr/cetvrti_rodjendan.

Na kraju, želja nam je iskoristiti ove rođendanske dane kao priliku da se zahvalimo svima koji su nam kroz ove četiri godine pomagali svojim tekstovima i radovima, ali i korisnim savjetima i sugestijama.

Hvala vam :)


www.skole.hr