2011-03-09 10:34:17

U tijeku su prijave za filmske i foto radionice u organizaciji filmskog inkubatora Blank

Blank - filmski inkubator iz Španskog (Zagreb) organizira filmske i foto radionice koje počinju 10. ožujka i održavat će se prema sljedećem rasporedu:

10. ožujka 2011. (četvrtak) u 20 h: početna filmska radionica - mentori: Zvonimir Jurić, Dario Juričan, Aleksandar Kristek; 11. ožujka 2011. (petak) u 20 h: intenzivna vikend radionica dizajna zvuka, voditeljica: Dubravka Premar; 22. ožujka 2011. (utorak) u 21 h: scenaristička radionica; 22. ožujka 2011. (utorak) u 20 h: foto radionica.

Ostali predavači su: Gabrijela Šitum, Daniel Bakotić, Igor Jelinović i Zvonimir Mikšić.

Početna filmska radionica obuhvaća: uvod u kratki film, scenarij, kameru/rasvjetu, zvuk, produkciju i montažu. Svaki od sudionika napraviti će scenarij, a po najboljim scenarijima snimaju se kratki igrani filmovi. Radi se s opremom u HD  formatu. Polaznici će po završetku radionice steći temeljno praktično znanje za rad na filmu. Svaka radionica traje mjesec dana.

Broj polaznika u svakoj radionici ograničen je na 8, a u svakoj radionici su osigurana do dva mjesta za talentirane osobe koji si radionicu ne mogu priuštiti.

Radionice se održavaju na adresi: Trg Ivana Kukuljevića 1a u Španskom.

Prijave se primaju na: blankzg.hr@gmail.com

Više informacija dostupno je na http://www.blankzg.hr/radionice.htm


www.skole.hr