2011-03-16 12:31:52

Raspisan natječaj za male projekte u zajednici "Mali projekti za bolje sutra"

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je 15. ožujka 2011. godine raspisala natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“. Isti se raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu sa Gradovima i Općinama: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Funtana, Gračišće, Kanfanar, Kršan, Marčana, Svetvinčenat, Sveti Petar u Šumi, Vrsar, Tinjan i Vižinada.

Malim projektima podrazumijeva se skupina aktivnosti pokrenuta od strane organizacije / institucije na području Gradova i Općina u kojime je sjedište organizacije prijavitelja, u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci, te kao takav doprinosi razvoju lokalne zajednice, rješenju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici.

Natječaj će biti otvoren do 15. travnja 2011. godine. Pravo prijave na natječaj imaju škole, udruge, ustanove, vrtići, mjesni odbori sa sjedištem u gore navedenim gradovima i općinama. Na natječaj se mogu prijaviti mali projekti u maksimalnom trajanju do 6 mjeseci do 31. prosinca 2011. godine, a koji doprinose razvoju lokalne zajednice, rješenju konkretnih problema i kvaliteti življenja u toj zajednici, istaknuto je između ostalog u priopćenju.

Više o natječaju, upute i obrasce prijave moguće je naći na internetskim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

 

Vijest je preuzeta s portala Barkun.hr


www.skole.hr