2011-03-17 13:40:03

YouthSong - natječaj za izbor najbolje pjesme mladih izvođača

U povodu obilježavanja Europskog tjedna mladih (15-21. svibnja 2011. godine), Agencija za mobilnost i programe EU objavljuje YouthSong - natječaj za izbor najbolje pjesme mladih izvođača.

Natječaj je namijenjen svim mladim pjevačima, bendovima, DJ-ima, reperima i svim onima koji se na bilo koji drugi način bave glazbenim stvaralaštvom, nisu afirmirani, nemaju izdan glazbeni album, imaju od 13 do 30 godina i originalni i kreativni glazbeni uradak koji se dotiče teme mladih i njihove svakodnevice.

Svoje uratke u audio ili video formatu mogu poslati na CD-u poštom na adresu: Agencija za mobilnost i programe EU, Gajeva 22, 10 000 Zagreb s naznakom „YouthSong“

Rok za slanje prijava je 11. travnja 2011. godine (datum poštanskog žiga).

Prijavi je potrebno priložiti:

svoje podatke/podatke o svim članovima skupine (ime, prezime, e-mail, telefon, kopija/e osobne/osobnih iskaznica, adresa i ostale informacije koje natjecatelji smatraju važnima) tekst pjesme kratki sastavak do 1000 znakova na temu „Što je pjesnik time htio reći?“ u kojem će biti objašnjeno kako je pjesma koja se šalje povezana s mladima i zašto bi baš ta pjesma trebala biti odabrana kao najbolja.

Sve pristigle prijave će ocijeniti stručni žiri, a 10 najboljih će biti pozvano na finale, koje će se održati 20. svibnja 2011. godine u Zagrebu (putne troškove pokriti će Agencija za mobilnost i programe EU).

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade:

Originalne statue za pobjednike Karte za IN music festival Promocija pobjedničke pjesme u Hrvatskoj i Europi (kanalima koji su dostupni Agenciji)

 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.


www.skole.hr