2011-04-06 15:01:48

Koncert dječjih zborova u Centru za kulturu Trešnjevka

O organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka, 8. travnja 2011.godine u 11 sati u dvorani Doma kulture Prečko, održat će se koncert dječjih zborova u sklopu 34. susreta zagrebačkih glazbenih amatera.

Koncert je organiziran u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja glazbene kulture Grada Zagreba kao selekcijski koncert za zborove djece i mladih koji žele nastupiti na državnoj manifestaciji 54. glazbene svečanosti hrvatske mladeži u Varaždinu. Ujedno je to i koncert na kojem će nastupiti i drugi zagrebački školski zborovi koji ne konkuriraju za ovogodišnje natjecanje već žele slobodnim programom prikazati dio svoga dosadašnjeg rada te postepeno stjecati iskustvo i pripremati se za natjecanje sljedeće godine.

Na koncertu nastupaju:

Zbor Osnovne škole Izidora Kršnjavoga, Dječji zbor Osnovne škole Mate Lovraka, Dječji zbor Osnovne škole Zapruđe, Osnovne škole Glazbene škole Novska, Djevojački zborovi IX. Gimnazije, Djevojački zborovi Klasične gimnazije „Lalagai“, Mješoviti zbor nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu.

Ulaz je slobodan.

Više informacija moguće je dobiti na broj telefona +385 1 30 27 411.


www.skole.hr