2011-04-09 12:46:00

Budite maštoviti i osvojite nagrade!

Pozivamo učenike da na Facebook stranici Portala za škole odgovore na nagradno pitanje i osvoje zanimljive nagrade. U kinima se prikazuje igrano animirana komedija Hop. Budite kreativni i osmislite svoj, drukčiji naziv za ovaj film!

Pozovite svoje Facebook prijatelje da lajkaju vaš prijedlog, jer oni s najviše lajkova do ponedjeljka u podne dobit će jednu od nagrada koje poklanja tvrtka Blitz Cinestar. Da biste osvojili nagradu, trebate nam poslati i poruku u inbox, u kojoj ćete nam napisati svoje podatke:

ime i prezime škola razred kućna adresa poštanski broj i mjesto

Nagrade su:

1 ruksak (slika) 2 majice (slika) 5 čupavih ušiju :) (slika)

Želimo vam puno uspjeha! :)

U nastavku pročitajte više o filmu Hop, a u priloženom dokumentu o likovima u filmu.

O filmu Hop

Vrhunska animacija u kombinaciji s igranom akcijom u filmu Hop predstavljaju duhovitu priču o nezaposlenom lijenčini Fredu koji nehotice ozlijedi Uskršnjeg zeca, te ga mora prihvatiti k sebi dok se ovaj ne oporavi. Ali ovaj zec na pameti umjesto uskršnjih jaja ima karijeru bubnjara. Dok se Fred bori s najgorim mogućim kućnim gostom, oboje će naučiti što je potrebno za konačno odrastanje. Fred će shvatiti kakvu mu je ulogu namijenila sudbina - spas ovogodišnjeg Uskrsa leži u njegovim rukama.

Na južnoameričkom otoku Rapa Nui, poznatom i kao Uskršnji otok, pod divovskim kamenim glavama nalazi se najčudesnija tvornica slatkiša. Tri stotine i šezdeset pet dana godišnje Uskršnji zeko upravlja timom zečeva i pilića koji pripremaju košare sa slatkišima koje na Uskršnje jutro dobivaju djeca širom svijeta.

Uoči imenovanja kao nasljednika, E.B. odlazi u Hollywood gdje želi postati bubnjar. Tamo upoznaje Freda koji je nedavno dobio otkaz i pokušava si reorganizirati život. Izbačen iz roditeljskog doma slučajno naleti na E.B.-a koji glumi da je ozlijeđen. Fasciniran njegovom sposobnošću govora Fred pristaje naći mu sklonište.

Na Uskršnjem otoku preveliki pilić Carlos, zamjenik Uskršnjeg zeke, pokušava iskoristiti priliku za prevrat. Fred i E.B. jedina su nada da će Uskrsa biti – odlaze na Uskršnji otok u epsku bitku za spas omiljenog blagdana.


www.skole.hr