2011-04-13 12:49:11

Obilježavanje Comenius tjedna - prijave u tijeku

Diljem Europe škole i vrtići obilježavaju Comenius tjedan u razdoblju od 2. do 9. svibnja pa se zainteresirane škole mogu prijaviti i proslaviti Comenius tjedan zajedno s njima. 

Zainteresirani imaju mogućnost prijaviti se za jednu od sljedećih aktivnosti:

natjecanja za najbolji Comenius poster, fotografiju, maskotu, razglednicu Comenius dan otvorenih vrata na kojem ćete predstaviti svoj projekt i njegove rezultate lokalnoj zajednici, roditeljima, drugim školama i sl. seminar / radionica koju organizira nastavnik koji je sudjelovao na Comenius stručnom usavršavanju ili etwinning PDWs radionici na kojoj može predstaviti stečena znanja i iskustva, Comenius kutak u školi s radovima na temu Comeniusa i etwinninga izrada Comenius postera, fotografija, razglednica, maskota, zmajeva izložba učeničkih radova na temu Comenius-a.... ... i bilo koje druge aktivnosti kojima se želi obilježiti ovaj tjedan i prikazati svoje Comenius i eTwinning uspjehe.

Fotografije(smanjene na 3MB i manje) se šalju na info@mobilnost.hr.

Fotografije će biti objavljene naweb stranici www.mobilnost.hr  gdje će se skupiti galerija kreativnih radova.

Također, moguće se uključiti i na internetsku stranicu www.comeniusweek.eu koja je napravljena za škole i vrtiće u Europi koje slave Comenius tjedan. Na stranicu se moguće ulogirati preko svog etwinning korisničkog imena i lozinke.


www.skole.hr