2011-05-10 12:49:07

Vikend amaterskog kazališta u Domu mladih Koprivnica od 13. do 15. svibnja

Od 13. do 15. svibnja 2011. u Domu mladih Koprivnica održat će se Vikend amaterskog kazališta, produkcija predstava nastalih u sklopu Dramskog studija Ludens teatra.

U četiri glupe polaznika - "Prvi red", "Povratak otpisanih 2", "Luda P.I.P.A." i "Puj, puj, puj", tridesetak amatera - zaljubljenika u kazalište, uz vodstvo dviju mentorica prof. Martine Trešćec i prof. Dijane Mateša, osmislilo je i u potpunosti realiziralo (od ideje, teksta, scenografije, kostimografije do režije) četiri predstave.

Vikend započinje u petak, 13. svibnja u 20 sati, kada će grupa "Prvi red" izvesti predstavu "Sestrinstvo putujućih čarapa". U subotu, 14. svibnja u 20 sati, gupa "Povratak otpisanih 2" prikazat će tri bračna para i njihove probleme u predstavi "Brak je mrak". U nedjelju, 15. svibnja u 19 sati grupa "Luda P.I.P.A." pokazat će da tinejdžerski problemi nisu nikome strani u predstavi "Kad nešto pukne i krivo se skrene". Vikend amaterskog kazališta završit će u nedjelju "Pričom o priči" o nekolicini razmažene djece bogataša koji pretuku učenika iz svoje škole te za kaznu moraju provesti nekoliko dana u domu za nezbrinutu djecu. Priču o nasilju među mladima izvest će grupa"Puj puj puj" s početkom u 21 sat.

Ulaz na sve predstave Dramskog studija je slobodan.


www.skole.hr